Nyheder

The Big Oil Recording Company signer Less Win og Battle

Skrevet af Durita Dybczak

The Big Oil Recording Company præsenterer stolt to splinternye bands på olietankeren. Battle og Less Win laver i den forbindelse to mini-albums, der udkommer som splitudgivelse på vinyl og digitalt 1. april.

Pladeselskabet The Big Oil Recording Company præsenterer stolt to splinternye bands på olietankeren – bands, de længe har været fan af.
Duoen Battle har rumsteret i den danske undergrund i nogle år og spillet et hav af job. Jacob Koefoed og Ulrich Frydensbergs interne dialog står krystalklar i deres næsten siamesiske live-optræden, hvor de leverer rå garagerock og poppet musik . Sammen kombinerer de guitar og trommer med en effekt, der gør det svært at tro, at de kun er to.

Less Wins sangskriverkerne består af guitaristen Casper Morilla og bassisten Patrick Kociszewski, og trommerne leveres af Matthew Moller, der også spiller i Of the Wand & the Moon og Sink Ships. Musikalsk kombinerer Less Win postpunk og no wave med deres kantede guitarer og larmende basgange, hvor Patrick og Casper respektivt hylder Slint og The Fall, glamrock og Manchester-mørke med deres kontrastfulde vokaler.

Battle og Less Win laver to minialbums, som Big Oil udgiver som en splitudgivelse på vinyl og digitalt. Udgivelsen er uden navn og udkommer 1. april. Indtil da kan du her få en smagsprøve fra den kommende splitudgivelse:

Leave a Reply