Konkurrencer

Vind billetter til Henrys Dream

Skrevet af Redaktionen

Træt af koncerter, hvor bassen drukner i ølsnak, og udsigten i filmende Iphones? Så kan Undertoner give dig mulighed for at opleve et nyt eksperiment, når det kommer til at være på musikfestival. Quiz med om billetter til Henrys Dream lige her.

Shiny Darkly er blandt de mange kunstnere, som tager del i Henrys drømmeperformance.

Er du træt af at gå til koncerter, hvor bandet står HELT DEROPPE, og du står nede blandt det sniksnakkende og mobiltjekkende publikum? Vil du være med til at undersøge, om livemusik kan opleves på en anden måde? Så er det om at fiksere øjnene på skærmen nu, for Undertoner finder en heldig vinder af to billetter til musik- og performancefestivalen Henrys Dream, der foregår 18.-20. juli 2013.

Det kræver dog sin m/k at være med i Henrys drøm. Du skal ikke være optaget af, hvor festivalen afholdes. Det er nemlig en hemmelighed. Alle deltagere bliver samlet op i busser, og så er det ellers ud på eventyr. Du kan heller ikke bare vade ind og ud af festivalen. Er du først gået ud, har du forladt samfundet. Og samfund er nøgleordet her, for Henrys Dream »vil sætte rammerne for et nyt fiktivt samfund og fællesskab.« Så er du ikke klar på at deltage i kollektive ritualer, skal du ikke stige på bussen.

Er du til gengæld spændt på at interagere med musikken, kunsten og musikerne på nye måder, er det her din chance for at prøve noget, der virker nyskabende inden for den danske festivalhistorie. Og programmet byder på en del kunstnere, som det kunne være interessant at dyrke fællesskabet med. CTM, De Høje Hæle, Shiny Darkly og islandske Dead Skeletons er et lille udvalg af de mange bands, der indgår i drømmesamfundet. Derudover kan du også opleve en techno/house-bunker designet af den berlinske dj-dronning Tama Sumo, mens Syg Nok Rekords sørger for den åndelige dimension med et lydtempel.

Vil du med på en drømmerejse? Så se at få svaret på spørgsmålet herunder senest 8. juli.

Vinderen er fundet.