Nyheder

Fuck Buttons kommer til København

Foto: Sofie Amalie Klougart, LiveShot.dk
Skrevet af Mikkel Arre

Noiseduoen vender efter fire år endelig tilbage til Danmark.

Foto: Sofie Amalie Klougart, LiveShot.dk

Et “mere end solidt comeback” kaldte vi for nylig Slow Focus, det tredje album fra den engelske duo Fuck Buttons. Andrew Hung og Benjamin Power havde holdt næsten fire års albumpause, men det storladne noise-maskineri er heldigvis ikke rustet. Tværtimod har den lange pause givet dem god tid til at optimere deres liveshow – og det får det danske koncertpublikum heldigvis snart glæde af.

Lørdag d. 16. november rusker Fuck Buttons nemlig op i efterårstrætheden, når de indtager Pumpehuset i København. Og kan duoen leve op til tidligere tiders storhed som liveoptrædende, er der noget at se frem til. Her på Undertoner har vi i hvert fald ved flere lejligheder rost Fuck Buttons’ koncerter.

Billetsalget starter torsdag d. 5. september klokken 10 og foregår via Billetlugen.dk.

Leave a Reply