Nyheder

Stream nyt album fra How to Dress Well

Foto: Zackery Michael
Skrevet af Alex Nørregaard

Så er det muligt at fange det kommende album What Is This Heart? fra den amerikanske R&B-kunstner How to Dress Well, selvom der endnu er nogle dage til udgivelse. Albummet er lagt ud til streaming.

Foto: Zackery Michael

Foto: Zackery Michael

Allerede nu er det muligt at fange det kommende album What Is This Heart? fra den amerikanske R&B-kunstner How to Dress Well, selvom der endnu er nogle dage til udgivelse. Albummet er nemlig lagt ud til streaming – en nyhed, som Tom Krell, manden bag How to Dress Well, i går delte via Twitter med følgende melding:

How to Dress Well_Twitter

Indtil videre har How to Dress Well delt et stærkt single-hattrick i form af numrene “Words I Don’t Remember”, “Repeat Pleasure” og “Face Again”. Alle tre singler har scoret mærkatet ‘Best New Music’ ovre hos Pitchfork, der også har talt med How to Dress Well om det nye album i artiklen Cover Story: Souls to Keep.

Skynd dig over på www.whatisthisheart.com og tjek resten af How to Dress Wells tredje album, der følger op på Total Loss fra 2012. Fra det totale tab til undersøgelsen af hvad, der egentlig gik tabt.

Leave a Reply