Konkurrencer

Vind billetter til “Actionjazz in Copenhagen” på Jazzhouse

Den orske trommeslager Paal Nilssen-Love giver den som gæstebooker på Jazzhouse i efteråret.
Skrevet af Redaktionen

Jazzhouse byder på en bred palet af eksperimenterende musik, når de fra den 21.-31. oktober åbner op for arrangementet “Actionjazz in Copenhagen”. Vil du med? Så quiz løs.

Den orske trommeslager Paal Nilssen-Love giver den som gæstebooker på Jazzhouse i efteråret.

Den norske trommeslager Paal Nilssen-Love giver den som gæstebooker på Jazzhouse.

Do you feel lucky, punk? Så læs videre her.

Nu har du nemlig chancen for at få et skud efterårsjazz sprøjtet direkte ind i årerne. Fra den 21.-31. oktober agerer den norske freejazz-trommeslager Paal Nilssen-Love gæstebooker på Jazzhouse under overskriften “Actionjazz in Copenhagen”.

Her inviterer Paal en række markante og grænsesøgende musikere indenfor, og Paal har gennem sit solide internationale netværk fået stykket et bredt og nuanceret program sammen. Udover Paal selv bag trommerne har du mulighed for at opleve bl.a. Shellac, The Thing, The Ex Brass, Unbound, Chris Corsano/Joe McPhee, Evan Keravac og mange flere.

Om samarbejdet med Jazzhouse udtaler Paal selv: »At en jazzklub beder en musiker om at booke programmet viser en tillidserklæring uden sidestykke. En jazzklub skal ikke bare booke ren jazzmusik, men tage temperaturen på banebrydende musik, hvad enten det gælder jazz, improv, støj, electronica eller beslægtede musikformer. Jeg ønsker at udvide profilen og strække grænserne for hvad, der kan eksistere på et jazzspilletsted.”

Lyder det som noget, du ikke har lyst til at gå glip af?

Undertoner udlodder to partoutbilletter til dig og en ven. Du skal blot svare på nedenstående spørgsmål senest den 15. oktober.

Vinderen er fundet.

Leave a Reply