Nyheder

Nyt fra Godspeed You! Black Emperor

Et udsnit af coveret til det kommende album fra GY!BE.
Skrevet af Camilla Zuleger

Der er et nyt album på vej fra det canadiske postrock- og dommedagsorkester Godspeed You! Black Emperor. Hør et godt og vel 8 minutter langt uddrag af albummets åbningsnummer.

Et udsnit af coveret til det kommende album fra GY!BE.

Et udsnit af coveret til det kommende album fra GY!BE.

Tilbage i 2012 udgav Godspeed You! Black Emperor (GY!BE) deres første album efter 10 års stilhed, og nu har de annonceret, at der igen er nyt materiale på vej. Denne gang i form af et album med blot fire numre, der dog tilsammen varer lidt over 40 minutter.

Asunder, Sweet And Other Distress, som udgivelsen kommer til at hedde, udkommer den 31. marts 2015 via Constellation Records. Pladen er lavet i samarbejde med lydingeniøren Greg Norman fra Electrical Audio og er blevet til over årene 2013-14 i North Carolina.

I en pressemeddelelse lyder det, at udspillet er det til dato mest fokuserede og bedst klingende album i bandets karriere. Indtil videre må vi nøjes med følgende ‘lille’ uddrag fra nummeret “Peasantry or ‘Light! Inside of Light!”, som du kan høre herunder:

Leave a Reply