Nyheder

Eksklusiv premiere på F L E M M I N Gs nye video

Foto: Dan Nørgaard
Skrevet af Niklas Kiær

Undertoner-premiere! F L E M M I N G udgiver video til den seneste single “Småt Brændbart”. Læs om baggrunden for det personlige nummer og se videoen, der gæstes af Rezwan Farmi fra Rest In Beats.

“Småt Brændbart” er den seneste single fra den alternative rapper F L E M M I N G, og Undertoner er så heldige at være de første til at videoen. Det er 10 måneder siden, F L E MM I N G debuterede med EP’en På Gensyn med Gåsehud, som vi kreditterede med 4 1/2 U her på siden. Den nyeste single viser endnu en gang, at F L E M M I N G ikke er bange for at se indad og dykke ned i de mørke afkroge af sindet.

F L E M M I NG udtaler selv om “Småt Brændbart”:

»Nummeret handler om at stå ved den man er, og ved det man har med sig i livet. Det handler om mig, og den barndom der, på godt og ondt, er med til at forme mig, som det menneske jeg er i dag. Der findes mange, med den samme slags historier som mig. Lad os dele dem, med hinanden og verden, uden skam og skyld, og med rene hjerter – fordi, det er lige så vanskeligt, som det er nødvendigt. Skam og mindreværd, i min verden, er to følelser alle børn gerne må skånes for, og alle os børn bliver voksne og, vores liv leves dér hvor det er – og fortiden er noget som er sket. Mit budskab til andre mennesker – uanset hvad deres egne svære oplevelser har været, bliver at “du må gerne være vred – men du behøver ikke at være det mere!«

I vanlig stil er produktionen sket in-house på pladeselskabet Psykofarmakarisma. Manky, der også producerede debut-ep’en, har således produceret singlen, der fortsætter i den skæve og dynamiske stil som debuten. Med på gæstevokal er Rezwan Farmi fra fremadstormende Rest In Beats, som med sin yndefulde og udtrykfulde stemme giver nummerets tunge emne en smuk og poetisk vinkel.

Vil man høre mere til F L E M M I N G og “Småt Brændbart”, så kan både F L E M M I N G og Rest in Beats opleves live i  U-Kirke på Vesterbro onsdag d. 22. april.

Leave a Reply