Singlr

Fredagssinglr: Me & Munich, Coco O. & Anderson.Paak

Foto: Katherine Mills Rymer
Skrevet af Niklas Kiær

Der er lidt til et hvert humør i denne uges fredagssinglr, hvor Me & Munic, Coco O. og Anderson .Paak på hver sin vis tilbyder den medicin du har brug for på denne efterårsfredag.

Første skud energi til din regnvåde fredag er fra det aarhusianske noiserock-band Me & Munich. Duoen har netop udsendt musikvideo til titelnummeret fra deres debut-EP Knives of the Sun, som de udgav i september måned. De to bagmænd er dog ingen vårharer, hvilket også er tydeligt på den stilsikre og velspillede single. Med en fortid i bandet Shocking White, har de med det nyeste projekt fokuseret på et mere gennemarbejdet udtryk, men beholdt den kantede lo-fi sensibilitet.

Ugens anden single er til jer, der hellere vil give efter for efterårsstemningen end at bekæmpe den. Danske Coco O. har endnu en smuk single ude fra hendes kommende album. Efter et internationalt gennembrud med features for Tyler, the Creator og en plads på soundtracket til The Great Gatsby har Coco O. genopfundet sit udtryk og fundet et mere minimalistisk udtryk frem. Det seneste nummer “Know It” følger op på den række af singler, som sangerinden har udgivet gennem året, og forventningerne til den kommende udgivelse bliver kun større herfra.

Er du hverken til rå attitude eller melankolsk r&b, så har vi en mere festlig mulighed til dig med Anderson .Paaks nyeste single “Tints”, der byder på et gæstevers fra Kendrick Lamar og masser af groovy overskud. Modsat førstesinglen “Bubblin'” fra tidligere i år, så lægger stilen sig tættere op ad lyden fra den succesfulde Malibu fra 2016. Som altid er det lækkert produceret, tilbagelænet i stilen og fængende som bare fanden. Perfekt til at sparke lidt liv i en grå efterårs-fredag!

 

Leave a Reply