Singlr

Fredagssinglr: Anderson .Paak – Who R U?

Skrevet af Niklas Kiær

Fredagens single byder på imponerende flowskift fra Anderson . Paak

R&B-fænomenet Anderson .Paak har i dag udgivet opfølgeren til Malibu og projektet med Knxwledge Yes Lawd!, der begge blev udgivet i 2016. Pladen hedder Oxnard og byder på gæsteoptrædener af Kendrick Lamar, Pusha T, Q-Tip, J. Cole og flere af branchens hotteste navne. Paak har dog ikke brug for nogens hjælp på sin seneste single “Who R U?”, der måske er det hårdeste rap-baserede nummer, som han nogensinde har udgivet.

Nummeret, der blandt andet er produceret af Dr. Dre, byder på klassisk blær og svinere til rapkollegerne, blandt andet med sætninger som “Look at you niggas/Wonder why I fucking hate rap”. Det er dog de totalt ubesværede skift i flow, der imponerer mest på nummeret. Paak demonstrerer sit typiske melodiske og syngende flow, men skifter også i løbet af nummeret til et mere aggressivt dobbelttempo, og ender inden nummerets udgang at skifte så mange gange, at tankerne leder hen på netop førnævnte Kendrick Lamar. De nye toner er en spændende udvikling fra hitmageren, der viser endnu flere aspekter af hans store musikalske talent. Her på redaktionen har vi i hvert fald spidset ører og glæder os til at nyde resten af Oxnard. “YES LAWD!”.

Leave a Reply