Artikler Konkurrencer

Vind billetter til Noname i Store Vega

Foto: PR
Skrevet af Troels Sørensen

Vind billetter til koncert med Chicago-rapperen Noname, når hun spiller på Vega lørdag d. 6. april.

Siden årtusindeskiftet har Chicago markeret sig som en stærk spiller i nytænkning af hiphopgenren, hvor særligt Kanye West med sin college-trilogi  i 00’erne tegnede nye streger for hvordan man kan flytte hiphopmusikkens grænser. Her i 10’erne er der ligeledes kommet et nyt kuld fra byen med navne som Chance the Rapper, Mick Jenkins, Smino, Saba og Noname, der hver især har deres helt egne unikke og originale takes på hiphop.

Særligt Noname var vi begejstrede for her på Undertoner i løbet af 2018. Her udgav hun albummet Room 25, der røg ind på vores årsliste over bedste udenlandske plader i det forgangne år. Den stærke, jazzede udgivelse var således årets bedste hiphop-udgivelse i følge redaktionen.

Noname er igang med en turné rundt i USA, men den 25. marts flyver hun over Atlanten og starter sin Europaturné, der blandt andet får hende forbi Danmark og Store Vega i København d. 6. april. I samarbejde med Vega har Undertoner to billetter på højkant, som vi gerne vil forære til en heldig vinder.

For at deltage i konkurrencen, skal man svare rigtigt på dette spørgsmål:

OBS: Konkurrencen er slut, og vinderen er trukket og kontaktet. 

1 kommentar

  • Har I fundet videren? :)
    Kh og undskyld fra den utålmodige, der gerne vil glæde sin kæreste, haha.

Leave a Reply