Singlr

Fredagssinglr: Melting Mallows – Ya ya ya ya

Foto: PR
Skrevet af Bitten Kjærgaard

Denne uges belgiske fredagsingle skyder juleferien i gang i en vældig fart.

Ugens single leveres af den belgiske duo Melting Mallows, der over det sidste år har opnået en vis opmærksomhed og airplay som nye, unge talenter. Singlen “Ya ya ya ya ” er deres anden single, og den henter inspiration fra flere af Jack Whites projekter, og især introen kunne lige så godt være leveret af the Racontours.

Duoen spiller garagerock med tempo, dog uden at gå på kompromis med melodien. Guitaren, der spilles af Bices Mali, får ekstra plads i omkvædet, og er især velspillet. Styrken i nummeret ligger i skiftet mellem det melodiske vers med den rene vokal og det støjende omkvæd. En klar ørehænger.

Duoen varsler, at de er klar til at indtage verden med »sticky, melted pop/rock«.

 

Leave a Reply