Nyheder

Prefuse 73 kombinerer forplantning og musik

Den hyperaktive producer m.m. Scott Herren alias Prefuse 73 alias Savath & Savalas alias Piano Overlord har skaffet sig en ny titel: far. I næsten to år har Herren arbejdet på en plade sammen med sangerinden Claudia Maria Deheza – men det har åbenbart ikke været det eneste, de har arbejdet på.

For nylig er de i hvert fald blevet forældre til lille Alejandro Elias, og i løbet af oktober kan de så endelig barsle med deres fælles plade. Som duo kalder de sig A Cloud Mireya, og debutalbummet får titlen Singular.

På duoens MySpace-side kan man høre fire af numrene fra Singular, og med sin håndspillede karakter og Dehezas svævende, luftige vokaler lader musikken til at være en afvigelse fra Herrens normale lyd.

Deheza holder ikke nogen lang barselsorlov. Hun er i gang i et nyt band, School of Seven Bells, sammen med bl.a. sin søster Alejandra, der ligesom Claudia var med i On! Air! Library!
Og Herren – ja, han er som altid i færd med at lave nye plader. Lige nu er det den tredje Savath & Savalas-plade, han er mest optaget af. Og, nå-ja, så har han vel også travlt med at skifte Alejandro Elias.

Tracklisten til Singular ser således ud:

1. Our Alejandro
2. Those Nights
3. Illusional
4. Wasted Time
5. Another Day
6. Safely in Number One
7. Be Back Next Month
8. These Flowers
9. Winter Sleep
10. Bliss Inseclusion
11. Vacant
12. Mountains in May

Skriv et svar