Nyheder

The Breeders arbejder på ny plade

Pixies-bassisten Kim Deals andet band The Breeders arbejder i højt tempo i øjeblikket. Der er kun gået godt fire år siden bandets seneste udgivelse, Title TK, og når man tænker på, at det tog ni år at lave den plade, er det ganske imponerende, at Deal & co. allerede er i fuld gang med at lave deres fjerde regulære album.

Ligesom Title TK skal det nye album produceres af Steve Albini, fortæller NME.com. Indspilningerne starter i løbet af denne måned i Albinis studie i Chicago.

For de læsere, der ikke lige er inde i, hvem The Breeders egentlig er, er her videoudgaven af bandets største hit, “Cannonball” – en video instrueret af den siden hen ret så feterede instruktør Spike Jonze, der under arbejdet med “Cannonball” havde Sonic Youth-sangerinden Kim Gordon som medinstruktør.

Skriv et svar