Nyheder

The Breeders arbejder på ny plade

Pixies-bassisten Kim Deals andet band The Breeders arbejder i højt tempo i øjeblikket. Der er kun gået godt fire år siden bandets seneste udgivelse, Title TK, og når man tænker på, at det tog ni år at lave den plade, er det ganske imponerende, at Deal & co. allerede er i fuld gang med at lave deres fjerde regulære album.

Ligesom Title TK skal det nye album produceres af Steve Albini, fortæller NME.com. Indspilningerne starter i løbet af denne måned i Albinis studie i Chicago.

For de læsere, der ikke lige er inde i, hvem The Breeders egentlig er, er her videoudgaven af bandets største hit, “Cannonball” – en video instrueret af den siden hen ret så feterede instruktør Spike Jonze, der under arbejdet med “Cannonball” havde Sonic Youth-sangerinden Kim Gordon som medinstruktør.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar