Nyheder

Minialbum fra Minus Story varsler ny plade

For halvandet år siden roste Undertoners anmelder Missouri-bandet Minus Story for deres album No Rest for Ghosts, der var spækket med “små underliggende afstikkere til lydlandskabets mørke gyder og underjordiske soniske skattekamre.”

Når Minus Story er nede i de kamre, nøjes de ikke med at hente lige nøjagtig dét, der behøves for at lave et enkelt album. Og ligesom bandet banede vejen for No Rest for Ghosts med ep’en Heaven and Hell, har de nu både en ep og et album parat.

24. april er de klar med ep’en Make the Dead Come, som ifølge bandet selv hører til i samme lydunivers som deres tidligere plader – nemlig dét, Minus Story selv kalder wall of crap. Rent tematisk trækker ep’en på de spøgelseshistorier og den afsøgning af dødens mange aspekter, der prægede No Rest for Ghosts. Det demonstrerer tracklisten meget præcist:

1. Come Into My Arms
2. Here Comes Little Death
3. When He Comes
4. Come Into My Room / My Enemy
5. Follow the Dead
6. We Are Both Dead
7. Dying Is the Last Thing I’ll Do

Åbningsnummeret “Come Into My Arms” kan i øjeblikket høres på gruppens Myspace-side. Og mindre end to måneder efter udgivelsen af ep’en er Minus Story så klar til at udsende fuldlængdealbum nr. fire, My Ion Truss, der er produceret af The Paper Chase-frontmanden John Congleton.

Skriv et svar