Nyheder

Death by Kite udgiver ep-trilogi

Death by Kite samler på bowlingkugler. Foto: www.torehallas.com

Hele tre albums fra den lille støjpop-trio Death by Kite på vej

Death by Kite samler på bowlingkugler. Foto: www.torehallas.com

Death by Kite samler på bowlingkugler. Foto: www.torehallas.com

Danske Death by Kite har haft et tumultarisk år, siden de udgav deres debut i 2007. Bandet spillede for et fyldt Pavilion Junior-telt på Roskilde og mistede så deres trommeslager i efteråret lige inden en stor Tysklands-tour, men kom dog afsted senere med ny trommeslager.

Nu er de klar med deres næste album, som udkommer som en ep-trilogi, inden den bliver samlet til et helt album i sommeren 2009. Det første album, Wave I udkommer allerede på mandag d. 20. oktober, og der er releasefest på Dunkel på fredag. De næste to ep’er er sat til release til foråret.

Om grunden til ep-formatet siger forsanger Bjørn Alexander: »Vi har valgt at arbejde med ep-formen i stedet for den traditionelle albumstruktur, for bedre at kunne eksperimentere os frem til et helstøbt udtryk, ligesom det giver bedre mulighed for at give hver sang den opmærksomhed, den fortjener. Med så megen fokus på singler frem for albums, som nettet giver, syntes vi det ville være synd at “gemme” en masse gode numre på et album, i stedet for at give folk bedre mulighed for at høre dem «.

Der er sniglyt på bandets Myspace-side.

Skriv et svar