Nyheder

Gang Gang Dance udgiver nyt album på 4AD

Gang Gang Dance4AD fortsætter deres føromtalte hyring af nye kunstnere. Og denne gang har de fået fat i en af de store fisk. Måske ikke kommercielt, men i hvert fald et band, der har kunstnerisk succes.

Gang Gang Dance udgiver nemlig deres næste plade på 4AD. Albummet bliver en opfølger til deres kritikerroste Saint Dymphna fra 2008. Hvornår det nye album mere præcist udkommer, er ikke afsløret endnu, men det skulle komme i løbet af 2010. Det stående spørgsmål er, om de lukker mere pop og hiphop ind i deres lydbillede, eller om de går helt nye veje. Spændingen stiger.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

1 kommentar

Skriv et svar