Nyheder

Diamanda Galas forhindret af askesky

Ja, hun ligner jo en, der har forsøgt at forcere askeskyen på kost. Foto: Austin Young.
Ja, hun ligner jo en, der har forsøgt at forcere askeskyen på kost. Foto: Austin Young.

Ja, hun ligner jo en, der har forsøgt at forcere askeskyen på kost. Foto: Austin Young.

Tilbage i februar kunne vi fortælle den glædelige nyhed, at det vokale fænomen Diamanda Galás ville spille en eksklusiv koncert i Marmorkirken med opvarmning af Lydia Lunch og Jacob Kirkegaard.

Koncerten skulle have foregået i morgen aften, men nu meddeler arrangøren ArtFreq, at koncerten er flyttet til den 28. maj. Hvorfor? Ja, selvfølgelig pga. askeskyen. På mange måder er det passende, at noget så gotisk som en askesky forhindrer Galás i at komme. En så imposant person som hende bliver nødt til at have noget bombastisk til at stoppe hende. En mavepine f.eks. ville have været helt forkert.

Billetter til den udsolgte koncert købt via Billetnet + Cph Pix gælder selvfølgelig til koncerten 28. maj.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

1 kommentar

Skriv et svar