Nyheder

August-koncerter: Er der et liv efter Roskilde? Ja!

Skrevet af Martin Thimes

Den koncertmæssige Bermuda-trekant mellem Roskilde Festival, studiestart og solferien er snart forbi. Her er Undertoners guide til den næste uge.

Det har koncertmæssigt været nogle smalle uger, siden støvet lagde sig efter Roskilde Festival. Men der er så småt ved at komme gang i spillestederne igen. I aften kan du for eksempel opleve Jens Lekman. Svenskeren med de høje tindinger leverer et fremragende liveshow og formår som ganske få andre at kombinere uskyldig charme med lyrisk bid. Han spiller sammen med amerikanske The Blow på Lille Vega. Hvis altså du har fået billet til den allerede udsolgte koncert. Hvis ikke du har, så kan du gemme dine feriepenge til de to næste dage, hvor Vega først byder på et spændende mashup af amerikanske Bear in Heaven og danske Oh No Ono i morgen, eller vente til i overmorgen, så du kan se den nærmest mytiske sangerinde Hope Sandoval folde den støvede junkievokal ud.

Wild Nothing knapper skjorten og gør klar til at indtage Loppen den 15. august. Mega!

Wild Nothing knapper skjorten og gør klar til at indtage Loppen den 15. august. Mega!

Og fordi sommerferien snart er slut, er der så meget mere grund til at få det bedste ud af det resterende. Her på Undertoner har vi klappet i nallerne over amerikanske Harlem igennem et godt stykke tid. Fredag den 13. august spiller de på The Gun Club ved Amager Strand sammen med de seje tøser i Cherry Overdrive. Hvis vejret er godt, så er det med at få cyklen vendt mod stranden, sat solbrillerne i panden og ellers komme ud og nyde den gode udsigt og musikken på denne sommers bedste koncertsted i København.

Når du cykler derud, kan du passende lytte til Wild Nothings debutplade Gemini, der elegant smyger sig om sommerens luner hos selv den mest kyniske sjæl. Og glæde dig til, at netop Wild Nothing besøger Loppen den 15. august sammen med No Blood in Bones.

Og hold så ellers øje med Undertoners koncertkalender.

1 kommentar

  • Tjek din koncertkalender for provinsen også, hvor bl.a. Broken Bells spiller på VoxHall i dag og festivalen Elektronisk Jazzjuice afholdes næste weekend i Århus med bl.a. Karsten Pflum, Snöleoparden og Badun!

Skriv et svar