Konkurrencer

Undertoners pakkekalender 2011

Få julenallerne i nye musikpræmier hver dag fra Undertoner
Skrevet af Redaktionen

Undertoner inviterer i år på pakkekalender. Hver dag i december kan du vinde en musikalsk og Undertoner-approved præmie, hvis du sender et rigtigt svar ind inden kl. 24 og har været artig nok til at blive udtrukket.

Få julenallerne i nye musikpræmier fra Undertoner hver dag i december

Er der noget så fantastisk som hver dag i december at stå op til en ny runde i  juleritualet? Om det er kalenderlyset, der skal tændes, skrabekalenderen, der skal kradses i, eller pakkekalenderen, der skal befris fra det glitrede papirs indelukke, så er gentagelsen af ritualet næsten bedre end afkastet selv.

Liiiiige bortset fra i Undertoners pakkekalender, hvor gaven faktisk er vildt meget federe end noget andet.

Her kan du hver dag i december op til jul nemlig vinde nogle af de plader, der fik bedst modtagelse i årets løb, og andre godter, som vi vil forkæle dine kræsne øregange med.

For at løfte lidt på låget kan du bl.a. vinde cd’er, vinyler eller dvd’er med Apparat Organ Quartet, Efterklang, Larsen & Furious Jane, Björk og et væld af andre kunstnere, der har fået Undertoners eftertragtede seal of approval.

Hver dag byder på et nyt konkurrencespørgsmål, og skal du have de grådige julelapper i en eller flere af vores præmier, skal vi have dit svar inden kl. 24 den pågældende dag.

God julejagt og held og lykke!

Vinderne er fundet.

Skriv et svar