Nyheder

Hør nummer fra kommende Causa Sui-plade

Coveret er skabt med artwork af Sun Rivers Martin Rude
Skrevet af Anna Møller

I juni udgiver Causa Sui deres ottende plade, og nu kan du få forskud på herlighederne med nummeret “Mireille”.

Coveret er skabt med artwork af Sun Rivers Martin Rude

I juni udgiver syrekongerne i Causa Sui deres ottende plade, der kommer til at hedde Euporie Tide. Euporie er i øvrigt en af Jupiters perifære måner og er opkaldt efter den græskmytologiske gudinde for overflod, Euporie.

Allerede nu kan du ganske eksklusivt høre nummeret “Mireille” fra den kommende plade via bandets soundcloud.

Albummet markerer efter alt at dømme en bevægelse fra de semiimproviserede Pewt’r-plader mod noget mere styret og komponeret. Euporie Tide er lavet som kvartet bestående af Jakob Skøtt, Jess Kahr, Jonas Munk og Rasmus Rasmussen, og den er indspillet over en periode på godt to år. Den udkommer på El Paraiso Records til juni på 2LP/CD/Digital.

Om skribenten

Anna Møller

Biografi:
Som så mange andre er jeg opvokset i et hippiehjem med en pladespiller og et par meter lp’er. Da jeg som barn og teenager selv fik lov til at styre pick-uppen, så var det Savage Rose, Beatles, Shit & Chanel, Kim Larsen & Bellami og Doors, der oftest kom på. Sådan kan man opdrages rent musikalsk uden overhovedet at have bedt om det. Da vi i gymnasiets første musiktimer skulle tage et nummer med, som vi syntes var fedt, havde de andre Eminems ”Stan” med, mens jeg havde ”Cowboys” med Portishead. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at de andres nummer fik langt den bedste respons. Min musiksmag bunder i en forkærlighed for de lagdelte og langstrakte toner, hvor vokal intensitet og velskrevet og ukonstrueret lyrik er klare darlings. Især det mørke og repetitive musiklandskab, der samtidig bevarer bevægelighed og hypnotisk nerve, er noget, der går lige ind.

Fem favoritalbums:
Portishead: Third eller s.t.
The Beatles: Abbey Road
Silo: Alloy
Neil Young: After The Gold Rush
The Band: s.t.

Skriv et svar