Nyheder

Fredagsvideo: The Golden Filter: “Thunderbird”

Jo, det er fredag, der er sprut i køleskabet, og du vil ud og kaste dine lemmer rytmisk rundt i et mørkt lokale med en masse svedende mennesker.

Måske er du så så heldig at støde på det her nummer ude på dansegulvet. “Thunderbird” er new yorker-duoen The Golden Filters anden single og en dramatisk omgang alternativ disko. Videoen med en frisindet dansegruppe og sangen i samarbejde minder mig faktisk om de gotiske undertoner KLF og Ace of Base syslede med i starten af 90’erne. Men The Golden Filter har så bare det her smittende 4/4-beat, der næsten er lidt snyd. Well, hvis du i smug godt kan lide Donna Summer, men gerne ville have haft hende i en mælkehvid udgave med ravnsort hår og sorte negle, så skru op og tryk på play:

Leave a Reply