Nyheder

Barn Owls Evan Caminiti udgiver soloalbum

Skrevet af Mia Ravn Bach

Evan Caminiti, den ene halvdel af den psykedeliske drone-duo Barn Owl, har netop annonceret, at han er klar med nyt soloalbum, som får titlen When California Falls Into the Sea og er på gaden 12. april.

Den ene halvdel af Barn Owl, Evan Caminiti, er klar med nyt soloalbum

Evan Caminiti, den ene halvdel af den psykedeliske drone-duo Barn Owl, har netop annonceret, at han er klar med nyt soloalbum, som får titlen When California Falls Into the Sea. Fuldlængden udgives på Handmade Birds og kommer på gaden 12. april. When California Falls Into the Sea er produktet af mere end et års musikalsk arbejde og efterfølger albummene Psychic Mud Shrine og West Wings fra henholdsvis 2009 og 2010.

Ifølge Handmade Birds kan man forvente en plade, der metaforisk bevæger sig væk fra det åbne amerikanske landskab og ind mod byens sammensmeltning af urbane skønhedsmomenter og skyggesider. Evan Caminitis har efter sigende produceret en samling numre, hvor guitarer svæver vægtløst gennem luften kombineret med stemningen af ensomme nattevandringer i byens mennesketomme gader.

Udgivelsen af When California Falls Into the Sea falder sammen med Barn Owls europæiske forårsturné, der skydes i gang 26. april i London. Bandet har endnu ikke annonceret en koncert i Danmark, men med pladeselskabets egen beskrivelse ovenfor i tankerne kan man inderligt håbe, at Barn Owl eller Evan Caminiti himself slår et smut forbi inden alt for længe.

2 kommentarer

Leave a Reply