Konkurrencer

Vind fire syvtommere fra det nye selskab Did I Die Records

Skrevet af Redaktionen

Did I Die Records er et nystartet internationalt pladeselskab med manifest og hele baduljen. Du kan vinde deres første fire syvtommer-udgivelser, hvis du ved lidt om Hitler.

Små pladeselskaber dukker op mange steder og i mange udformninger i disse tider, og kreativiteten inden for udgivelsesmuligheder er særdeles leveinde. Nogle bands udgiver gratis downloads og tager penge for vinyler, ved andre udgivelser bestemmer køberen selv, hvad man skal give for et download, mens nogle musikere sågar lader deres kommende lyttere betale for selve udgivelsen.

I det hav af muligheder og udfordringer har det nystartede selskab Did I Die Records samlet sig over fire forskellige lande. I deres manifest kan man læse følgende bekendtgørende versaltekst:

DID I DIE RECORDS IS BORN AND BREATHING HARD IN THE EARS OF THE DYING MUSIC INDUSTRY.

A LABEL? A COLLECTIVE?

PEOPLE WITH PASSION AND LOVE OF SOUND AND ART COME TOGETHER TO BREAK THE BORDERS OF MUSICAL CONFORMITY.

USING THE SEVEN INCH VINYL FORMAT VISUAL ARTISTS WILL CREATE SERIES OF SLEEVE DESIGNS PRESENTING VARIOUS MUSICIANS FROM ALL GENRES AND COUNTRIES.

SO WE REPEAT! THERE ARE NO BOUNDARIES.

– YOU KNOW YOU CANT TRUST US… NEVER!

Det lyder jo betryggende… Og lige til højrebenet til en konkurrence med de første fire 7”-vinyler på Undertoner! De første udgivelser er med Terrible Eagle fra Houston, Texas/Hamburg, Tyskland betitlet X Kapital , Admiral Byrd (Don’t Touch The Radio), Knivderby Medicine og Circle The City med pladen Wrong Roads. Alle er med covers af kunstneren Max Wieland (se billede øverst).

Alle fire syvtommere ryger til én heldig læser, hvis man ellers kan svare på spørgsmålet inden senest 10. april og er født som heldig kartoffel.

Googler man ‘Did I Die’ får man – naturligvis afhængigt af, hvad man ellers har brugt Googles mange vidundere til – et søgeresultat, der lægger sig til Adolf Hitlers død 30. april 1945. Ser man Paradise Hotel fra tid til anden, ved man, at nogle individer i Danmarks brogede befolkningsskare simpelthen ikke aner, hvad Hitler døde af og hvordan det gik til. Men det ved du naturligvis, så det er bare om at gætte løs.

Vinderen er fundet.

3 kommentarer

  • Ved ikke hvorfor man vælger at namedroppe Paradise Hotel og Hitler i forbindelse med denne konkurrence. Vil dog gøre opmærksom på at denne ide er Undertoners og absolut ikke kommer fra os.

    Did I Die

  • @ Did I Die: Tak for kommentaren.

    Det er mig, der har skrevet konkurrencen og tyede til reality og nazisme, da det ikke er mange oplysninger, man finder om jeres nystartede selskab på nettet. Derfor viste sig at være noget af en udfordring at skrive en konkurrence, der var almen nok til de læsere, der ikke kender jeres selskab allerede. Har jeg i den forbindelse trådt nogen over tæerne, så beklager jeg naturligvis. Det var aldrig min mening. Det er nu ret ofte ikke spørgsmål, der har med de udloddede præmier at gøre, der udgør Undertoners konkurrencer – senest handlede en konkurrence om koncertbilletter til Ice Cream Cathedral om fugleflugtsafstanden mellem nærmeste isbod og Vor Frue Kirke.

    Venligst, Anna Møller

Leave a Reply