Nyheder

Ny svensk-dansk festival offentliggør første navne

Choir Of Young Believers er blandt de første som tilføjet til Öresundsfestivalen

Öresundsfestival, der har ambitioner om at binde Malmø og København sammen, offentliggør første bands fra programmet. Blandt andre Choir of Young Believers og Ulige Numre.

Choir of Young Believers er blandt de første navne, som er tilføjet Öresundsfestivalen

Vores naboer på den anden side af sundet har alle dage været garant for veldrejede popnumre. Nu får en række danske artister lov til at lege med på svensk jord. Den 25. og 26. maj slår den nystartede Öresundsfestival dørene op på tre spillesteder og i Folkets Park i Malmø. Efter eget udsagn er festivalen klar til at binde Malmø og København sammen ved at præsentere de mest interessante artister fra den danske og svenske musikscene.

Festivalen har netop tilføjet Ulige Numre og Lukas Graham, der begger kommer med friske P3-priser i hånden, til plakaten. Også Choir of Young Believers, der for tiden nyder stor ros hos det danske anmelderkorps efter udgivelsen af deres andet album, Rhine Gold, slår vejen forbi.

Dertil er Albin Gromer, der af svenske medier er blevet kaldt en ‘James Blake med skånsk accent’, føjet til programmet, ligesom Big Fox og otte andre svenske navne.

Find mere information på festivalens hjemmeside.

Leave a Reply