Nyheder

Foxygen udgiver en udspekuleret ep

Skrevet af Katrine Haugaard

De californiske unge drenge rocker derudaf på deres nye ep.

Navnet er Foxygen. Ep’en kalder de Take the Kids Off Broadway, og tilsammen danner disse ramme om en ung californisk duo, der er passioneret omkring gammel klassisk rock. Foxygen består af de to 22-årige drenge Sam France og Jonathan Rado, som i fællesskab har skabt en interessant og anderledes plade.

Til trods for deres unge alder har de formået at kreere en plade, som trækker rødder tilbage til rock’n’roll og er proppet med referencer til blandt andet Dr. Dog, Velvet Underground og The Kinks. Derudover har de ramt en musikalsk nerve, som både virker iørefaldende, tilsløret, gribende og ikke mindst uforudsigelig.

Allerede nu kan du lytte til deres første single “Make It Known” samt streame hele albummet på Foxygens Bandcamp-side.

Selve ep’en Take the Kids Off Broadway bliver udgivet den 24. juli via Jagjaguwar.

Leave a Reply