Nyheder

Foxygen kommer til København

Skrevet af Signe Palsøe

Foxygen har netop afsløret, at de gæster den kommende Frost Festival – og det ved en ganske gratis koncert på Bremen.

Foxygen er skammeligt overset af de fleste danske medier, selvom de i sommers udgav det glimrende debutalbum Take the Kids Off Broadway. Det bliver der forhåbentlig lavet om på nu. Senere på vinteren – nærmere bestemt 9. februar – gæster den amerikanske duo nemlig Bremen i København, hvor de spiller en gratis koncert i forbindelse med årets Frost Festival.

På debuten udstillede Foxygen en forkærlighed for retrospektiv, mere eller mindre psykedelisk 60’er-pop, men musikken trækker i lige så høj grad på fortidens koryfæer som The Beatles og The Stones, som den slår følge med nutidige lo-fi-lydmagere som Ariel Pink. Allerede til januar planlægger Foxygen at udgive deres andet album, Are the 21st Century Ambassadors of Peace & Magic, så der skulle være rig mulighed for at stifte bekendtskab med nyt materiale ved koncerten. Indtil da kan du lytte til nummeret “Make It Known” fra debuten øverst i indlægget.

Med tilføjelsen af Foxygen er Frost Festival 2013’s foreløbige program som følger:

Foxygen (US)
Efterklang (DK)
Modeselektor (DE
Peter Sommer (DK)
Dan Deacon (US)
Mariam The Believer (SE)
Speaker Bite Me (DK)
Colin Stetson (US)
Ducktails (US)
CTM (DK)
The Late Great Fitzcarraldos (DK)
Thulebasen (DK)
Cancer (DK)
Synd Og Skam (DK)
We Like We (DK)
Jacob Bellens (Solo) (DK)
Martin Ryum (DK)
Schultz & Forever (DK)
Broken Twin (DK)

Leave a Reply