Nyheder

Daughter er klar med førstesinglen fra deres kommende debutalbum

Skrevet af Troels Sørensen

Se videoen og lyt til førstesinglen “Still” fra den britiske indiefolk-trio.


Den britiske indiefolk-trio Daughter, som gav koncert på Roskilde sidste år, er snart klar med det længeventede debutalbum If You Leave, der udkommer den 14. marts. Bandet har netop annonceret pladens førstesingle “Still”, som du kan tjekke ud ovenfor.

Der er store forventninger til debutalbummet, og opmærksomheden omkring Daughters intime og hjerteskærende musik kom særligt efter udgivelsen af ep’en The Wild Youth fra 2011. Sangen “Youth” blev et mindre hit, og trioen optrådte blandt andet med nummeret i det amerikanske Letterman-talkshow. “Youth” er ligeledes blevet en del af det kommende debutalbum.

Daughter besøger Danmark, når de den 10. april spiller i Lille Vega i København. Her vil Elena Tonra og co. servere skrøbelige, mørke og triste kærlighedssange for danskerne.

Leave a Reply