Konkurrencer

Vind billetter til Undertoners 10 års fødselsdagsfest

Skrevet af Redaktionen

Vær med til at fejre de ti år på bagen sammen med os, når vi byder på kage, iskold bowle og koncerter med Thulebasen og Ocean View på spillestedet Beta.

Som du kunne læse for nylig, runder Undertoner i år et skarpt hjørne. Danmarks vel nok tredjestørste internetbaserede musikmagasin kan i år sætte 10 lys i fødselsdagskagen. Det skal naturligvis fejres, og du er så absolut velkommen. Spring billetkøen over og quiz med om fem gange to billetter til en fremragende fødselsdagsfejring torsdag den 14. marts på spillestedet Beta. Find konkurrencespørgsmålet nederst på siden. Oven i hatten får hver vinder Undertoners nye T-shirt udleveret i døren.

Til at sætte de musikalske rammer har Undertoner inviteret Thulebasen og Ocean View, der hver især befinder sig i den alternative del af den danske musikscene.

Thulebasen startede som et eksperimentelt soloprojekt for vokalist og guitarist Nis Bysted i 2001, og i 2008 udkom debutalbummet Guitar Wand på det uafhængige, københavnske selskab Escho. Pladen fik seks U’er på nærværende musikside. Bysted havde tidligere spillet i legendariske, danske undergrundsbands som Düreforsög, KLoAK, Mit Nye Band og The Bleeder Group (med punk-legenden Peter Peter fra The Sods), og senere i 2008 blev Thulebasen til en trio. I øjeblikket består Thulebasen af Nis Bysted, Niels Kristian-Eriksen og Oskar Moberg. De tre arbejder nu på en opfølger til det anmelderroste album Gate 5 fra 2011, som på Undertoner rendte med titlen som Årets bedste danske plade i 2011.

Inden Thulebasen spiller op, puster de unge punkdyr Ocean View hæsblæsende til fødselsdagslysene. Det kun knap halvandet år gamle band finder efter sigende deres største inspiration i at spille live. Selv i optaget tilstand fremstår de så overbevisende, at den vitale lyd forplantede sig til Undertoner, hvor Ocean View var Ugens Undergrund i oktober 2012. Debutpladen No End (2012) blev udgivet på The Big Oil Company og blev mixet af Jens Benz, der også har arbejdet sammen med Thulebasen og Iceage.

Festlighederne starter klokken 20.00, hvor fødselarerne byder på gratis hjemmebagt kage TBA og velkomstbowle med Isbjørn – når nu det er Thulebasen, der spiller op. Musikken starter kl. 21.00. Skulle du ikke være en af de heldige der løber med en gevinst, kan du købe en billet enten i forsalg (100 kr.) eller i døren (120 kr.). Køb billetter her.

Før og mellem koncerterne spiller Anders Hjortkær og Mikkel Arre under deres mundrette dj-aliasser. DJ Hjortkær og Den danske model pakker de seneste 10 års musikhistorie i pladetaskerne og spiller hits og glemte perler fra noget nær alle de genreafkroge, Undertoner har skrevet sig ud i, siden de begge var med til at stifte sitet som hhv. redaktør og skribent i 2003.

Efter koncerterne triller Rullemarie & Bomben ind fra højre og spiller op til lillefredags-dans. Bag det fængende dj-navn gemmer sig Christian Klauber og Kim ‘KREA’ Elgaard Andersen, og de to tidligere chefredaktører har tidligere gejlet op på bl.a. Din Nye Ven, Kalasset og Ideal Bar med  alternativ pop, hiphop og rock.

Men nok om festlighederne. Lad os hellere komme i gang med det der kan få dig ind til dem. Husk at svaret skal falde senest den 11. marts.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply