Konkurrencer

Vind billetter til tUnE-yArDs og Thulebasen i Lille Vega

Skrevet af Redaktionen

Du milde. En gratis aften i selskab med tUnE-yArDs og Thulebasen på Lille Vega er inden for rækkevidde. Se bare her.

Det lyder som en aften i ekstremt godt selskab: Det danske eksperimentelle rockband Thulebasen varmer op for evigt legesyge tUnE-yArDs i Lille Vega torsdag den 8. september til  Smash!Bang!Pow!-arrangementet “Tomorrow Sounds Like…”, og naturligvis kan du komme gratis af sted med Undertoners hjælp. Vi udlodder nemlig tre gange to billetter til koncerten.

Du har sikkert allerede hørt lidt til superaktive Thulebasen, der efter udgivelsen af Gate 5 i februar 2011 har turneret Danmark rundt på diverse festivaler såsom Roskilde, Pop Revo og Sejerø, men kombinationen af den talentfulde trio og musikprojektet tUnE-yArDs er alligevel alt for god til at gå glip af.

tUnE-yArDs tegner, peger og fortæller

Amerikanske Merrill Garbus udgav i foråret 2011 sit andet album som tUnE-yArDs på indiegigant-selskabet 4AD, der også udgav Efterklangs 2010-album, Magic Chairs.

W H O K I L L modtog 5 U’er af Undertoners Lise Christensen og det sigende stempel: »Dette er ikke indie, men awesome!,« og senere sluttede anmeldelsen med ordene: »W H O K I L L kræver en vis forudsætning om, at man har lyst til at blive angrebet lydligt og verbalt af entusiastisk og genrebrydende pop, men er man klar på det, så kan jeg ikke se nogen hindringer for, at det er dette album, der strømmer ud af dine højtalere.«

Pladeselskabet 4AD huser ud over Efterklang og tUnE-yArDs navne som Ariel Pink, The Big Pink, Blonde Redhead, Bon Iver, Camera Obscura, Deerhunter, Gang Gang Dance og The National og har selv skiftet navn siden fødslen i 1979. Ideen til navnet 4AD kom fra en designer, der skabte en promoflyer til pladeselskabet ved nytåret mellem 1979 og 1980. Flyeren var en typografisk leg med ord, der spillede på overgangen til og udviklingen mod noget nyt, og ordlegen lød:

1980 FORWARD
1980 FWD
1984 AD
4AD

Dette leder os frem til spørgsmålet, som du skal svare på senest 5. september, hvis du kunne tænke dig at komme en tur i Vega på torsdag.

Vinderne er fundet.

 

Leave a Reply