Nyheder

Nyd weekenden med The Great Dictators’ ep-trilogi

Det københavnske folkrock-band har hele deres ep-triologi liggende til fri download weekenden ud.

Påskeharen er kommet tidligt i år og dette i form af det københavnske folkrock-band The Great Dictators. Det er indtil på søndag den 24. marts muligt at downloade drengenes bagkatalog i form af deres ep-trilogi fra sidste år. Dette gør du på gutternes Bandcamp.

De tre ep’er er henholdsvis When I Waltz, Horrorscopes og Someday, Nothing Will Happen, hvoraf de to førstnævnte henholdsvis har høstet fire og fem flotte U’er her på Undertoner.

Folkrockerene fra hovedstaden arbejder i øvrigt intensivt på deres første fuldlængde-album, som udgives til november. I mellemtiden er der god grund til at udnytte de gratis downloads fra de gavmilde musikere.

Leave a Reply