Nyheder

In Gowan Ring fremfører The Glinting Spade i sin fulde længde

Bobin Jon Michael Eirth og Sarah Hepburn i masker
Skrevet af Anna Møller

På søndag kan du høre det skelsættende album The Glinting Spade fremført i sin fulde længde på Huset KBH, hvor også Sarah Hepburn spiller.

Bobin Jon Michael Eirth og Sarah Hepburn i masker

I 1999 udkom The Glinting Spade, der af mange regnes som noget af en nyklassiker inden for psykedelisk folk, og som efterfølgende har været både udsolgt og samtidig efterspurgt i flere år. Nu er In Gowan Rings plade blevet genudgivet, og derfor svinger Bobin Jon Michael Eirth (B’eirth) og resten af det løst sammensatte wyrdfolk-kollektiv forbi Huset i København på søndag.

Den amerikanske musiker, poet og instrumentbygger B’eirth har også udgivet albums under aliasset Birch Book, og In Gowan Ring-projektets blanding af psykedelisk, barokinspireret folkemusik og teksturelle droner så dagens lys i midten af 90’erne. Projektet har over 10 udgivelser på samvittigheden og har turneret verdens veje tynde i flere omgange.

På søndag spiller så både de og amerikanskfødte Sarah Hepburn, som kendes fra både det psykedeliske og spirituelle folkprojekt i eget navn, samarbejdet med Mikkel Elzer i Blood on a Feather og fra hendes medvirken i Kloster, Hymns From Nineveh, Mechanical Bird osv. Sarah Hepburn bliver på aftenen da også akkompagneret af Jakob Brixen (Mechanical Bird, Kloster, Hymns From Nineveh) og Mikkel Elzer (Shiggajon, Blood on a Feather).

Hvor: Musikcaféen, Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K
Hvornår: Søndag d. 11. november kl. 20.00
Hvor meget: 70 kr. i døren.

Læs mere her.

Leave a Reply