Nyheder

Telstar Sound Drone klar med ny 7″ og releasefest

Skrevet af Mia Ravn Bach

Telstar Sound Drone er klar med ny 7″, som de udgiver 30. maj. Allerede nu kan du høre en smagsprøve fra den nye single.

Danske Telstar Sound Drone er 30. maj klar med deres nye 7″, Mirror Pieces, som udkommer via Bad Afro Records. Det psykedeliske shoegaze-band afholder samme aften releasefest på Kronborggade 3 i København, hvor Fuzz Daddy og DJ Nix ligeledes møder op og vender plader.

Mirror Pieces indeholder numrene “Mirror Pieces” og “Golden Needles”, der blev indspillet i København tidligere på året. Selv proklamerer Bad Afro, at Telstar Sound Drones nye 7″ er én af pladeselskabets mest lovende singleudgivelser længe.

Allerede nu er det muligt at lytte til titelnummeret ”Mirror Pieces” via bandets egen hjemmeside

Leave a Reply