Nyheder

Scarlet Chives udgiver single

Skrevet af Jonas Sørensen

Det (primært) bornholmske shoegazer/drømmepop-band Scarlet Chives har netop udgivet første single fra den kommende opfølger til deres selvbetitlede debutalbum. Hør “The Timber Will Fall” her.

Det (primært) bornholmske shoegazer/drømmepop-band Scarlet Chives har netop udgivet første single fra den kommende opfølger til deres selvbetitlede debut fra 2011. Dengang kvitterede Undertoners anmelder med fire U’er og roste pladen for sine »gode sange og arrangementer, en flot produktion og på toppen af kransekagen Maria Mortensens svævende vibratovokal.«

Singlen “The Timber Will Fall” er ifølge forsanger Maria Mortensen »den sang, der stikker mest ud på albummet. Den er meget stakkeret og uhyggelig. Der er ikke så meget vokal på nummeret, og den er ikke så melodisk båret som de andre sange, men for os repræsenterer den pladen bedst med stemningen, der ligger og ulmer – den samme stemning som gennemsyrer hele pladen. Uhyggelig, men lun.«

Den kommende plade, This Is Protection, der udkommer på norske Riot Factory, har endnu ikke en udgivelsesdato, men burde lande sidst på sommeren. Den er resultatet af en uges sangskrivning i en hytte i en øde svensk landsby, og et større udpluk af sangtitler er allerede offentliggjort på bandets Facebook-side.

Lyt til “The Timber Will Fall” her:

Leave a Reply