Nyheder

Roskilde-aktuelle Dråpe giver nyt nummer væk på Undertoner

Skrevet af Signe Palsøe

Shoegazerne i Dråpe har et debutalbum på trapperne. Du kan nyde påsken og varme op til nordmændenes Roskilde-koncert med nummeret “Memories”, som kan downloades eller streames via Undertoner.

Norske Dråpe debuterede i efteråret med en selvbetitlet ep, som Undertoners anmelder kaldte for en opvisning i »den massive mur af musik, der er shoegazer-genrens mest traditionelle fundament.« Han ønskede dog samtidig, at Dråpe ville lade mere lys og luft trænge ind i deres tætte univers, og nummeret “Memories” tyder på, at det er noget, der kommer til at ske på nordmændenes kommende album.

Fuldlængdedebuten udkommer 19. april, men Undertoner har fået lov til at bortgive den første smagsprøve allerede nu. Lyt til eller download “Memories” herunder – og varm op til Roskilde Festival, hvor det er bekræftet, at bandet lægger vejen forbi.

Lyt til “Memories” herunder, og download nummeret her:
[audio:https://dl.dropbox.com/u/33318747/06%20Memories%20v2.mp3]

Leave a Reply