Nyheder

The Great Dictators annoncerer debutalbum, ep og koncert

Skrevet af Alex Nørregaard

Det syv mand store, københavnske folkrockband The Great Dictators er på vej med et debutalbum og har i den anledning annonceret en ep samt en koncert, hvor den danske folktrio Boho Dancer (måske) også optræder.

TGD-940x500Såvel Tindersticks som The National fylder i løbet af den næste uges tid de københavnske gader med melankoli. Men hvis man enten ikke har råd til se at mastodonterne eller blot ikke har nået at sikre sig en billet, kan det følgende måske lette tungsindet en smule.

Det syv mand store københavnske folkrockband The Great Dictators, der er blevet sammenlignet med ovenstående bands, er nemlig på vej med et debutalbum og en omgang singlerelease. I den anledning har bandet annonceret en lille ep samt en koncert, der på fornem vis ligger placeret mellem de to inspirationskilder.

Koncerten med The Great Dictators løber af stablen den 1. november på KB18 og byder på en hemmelig ’special guest’. Noget tyder på, at denne gæst er den danske folktrio Boho Dancer, som tidligere i år udgav det overbevisende debutalbum GeminiEndnu en god grund til at dukke op. Endvidere opfordrer The Great Dictators på deres Facebook-side til, at man medbringer sine venner, hemmelige elskere og skumle onkler.

Der foreligger endnu ingen dato for debutalbummet fra The Great Dictators, men ep’en Sleep/Coming Back in Style kan downloades fra den 28. oktober og byder på to nye numre samt to tidligere numre i sketchform. The Great Dictators udgav sidste år en ep-trilogi, hvoraf de to første When I Waltz og Horrorscopes blev anmeldt og modtog ros her på siden.

Hør singleforløberen ”Sleep” fra The Great Dictators via bandets soundcloud.

Leave a Reply