Nyheder

Jomi Massage giver improkoncert til stumfilm

Jomi Massage
Skrevet af Camilla Grausen

Pladeaktuelle Jomi Massage optræder den 4. februar i Cinemateket, hvor hun giver en improvisationskoncert, som skal ledsage tysk stumfilm fra 1929.

Jomi Massage pressebilledeDet er ingen hemmelighed, at Jomi Massage, der er aktuel med kraftpræstationen Primitives, er en kreativ musiker og kunstner. Nu kan hun opleves live udi improvisationens kunst, når hun tirsdag den 4. februar går på scenen i Cinemateket i København. Her vil hun kreere et improviseret lydbillede til at ledsage den tyske  stumfilm “Asphalt” fra 1929.

Improkoncerten arrangeres af Fashion in Film Festival CPH, og Jomi Massage og hendes musikere optræder foran lærredet og skaber et livesoundtrack til filmen. Det er en særlig mulighed for at opleve en anden side af både klassisk tysk stumfilm og Jomi Massages musikalske univers. Billetten koster 70 kr. og kan købes via Cinemateket. Arrangementet starter kl. 19.15.

Jomi Massage alias Signe Høirup Wille-Jørgensen gjorde sig først bemærket på den danske støjrockscene som en del af orkestrene Murmur og Speaker Bite Me, og hun solodebuterede i 2004 med albummet Aloud. I slutningen af 2013 udgav hun Primitives på sit eget pladeselskab, det nystartede The Being Music. For det album er Jomi Massage nomineret til Nordic Music Prize og til to Steppeulven-priser.

Leave a Reply