Nyheder

Download nyt Broken Bells-nummer gratis i denne uge

Broken Bells sender nu titelnummeret fra deres højaktuelle plade After The Disco ud til gratis download på iTunes. Downloadkoden gælder kun i denne uge.

BB_JM1_9093-1024x682

Er du en af dem, der har holdt dig varm gennem hele januar ved tanken om udgivelsen af Broken Bells‘ nyeste album, After The Disco? Eller har du bare lyst til at tjekke dem ud og se, hvad de kan? Uanset hvad dine intentioner er, kan du i denne uge downloade titelnummeret fra den nye plade på iTunes – ganske gratis. Det skriver bandet på deres facebookside.

Broken Bells består af The Shins’ James Mercer og Brian Burton, bedre kendt som Danger Mouse. De to har to andre udgivelse på samvittigheden sammen, nemlig den selvbetitlede Broken Bells (2010) og Meyrin Fields EP (2011), som begge fik roser fra Undertoners anmeldere.

Følg denne kode for at downloade nummeret “After The Disco”: http://smarturl.it/iTunesAfterTheDisco.

Leave a Reply