Nyheder

The Great Dictators ude med ny single fra debutalbum

Skrevet af Alex Nørregaard

Det syv mand store københavnske folkrockorkester The Great Dictators er klar med en ny single fra deres debutalbum.


Det syv mand store københavnske folkrockorkester The Great Dictators annoncerede allerede sidste år, at et debutalbum var undervejs. Nu ligger det fast, at det første fuldlængdealbum fra diktatorerne har fået titlen Liars og udkommer den 24. februar.

Forud for udgivelsen har The Great Dictators nu sluppet singlen “Wine” med en tilhørende video. Nummeret bygger videre på gruppens americana-univers og understreger sammenligningerne med bl.a. The National. Gruppen har tidligere delt numrene “Sleep” og “Coming Back in Style“, der begge vil være at finde på Liars.

I forlængelse af udgivelsen af debutalbummet giver The Great Dictators desuden koncert på Loppen den 28. februar. En aften, der kommer til at byde på numre fra det nye album samt opvarmning fra det danske folkband Santiago, der iøvrigt også skulle være på vej med et nyt album.

Leave a Reply