Nyheder

Arcade Fires Will Butler på vej med soloalbum

Skrevet af Camilla Grausen

Will Butler fra indierock-mastodonterne Arcade Fire står nu på egne ben med udgivelsen af sit første soloalbum, Policy.

ButlerMultiinstrumentalisten, digteren, filmmusikkomponisten og, nå ja, Arcade Fire-medlemmet Will Butler udgiver til foråret sin solodebut. Will Butler, der er lillebror til Arcade Fire-frontmand Win Butler, arbejder for tiden på færdiggørelsen af sit første soloalbum, som udkommer i USA den 10. marts 2015. Det er offentliggjort blandt andet via ArcadeFireTube, bandets Twitter-profil.

Butlers soloalbum får titlen Policy, og under en række solokoncerter har han for nylig løftet sløret for en række af numrene fra Policy.

Sidst, man kunne opleve Will Butler og resten af Arcade Fire i levende live i Danmark, var i sommer, da bandet gæstede NorthSide Festival. Måske Will Butler i anledning af soloalbummet vender tilbage til det danske festivallandskab på egen hånd næste sommer?

Leave a Reply