Artikler Nyheder

UNDERTONER SØGER: Skarp formidler med passion for musik

Hos Undertoner søger vi en ny redigeringsstærk skribent til at indgå i redaktørgruppen.

Undertoner er et musiksite, der har eksisteret siden 2003 og som er 100 procent drevet af frivillige ildsjæle, der alle har en kærlighed til god musik. Derfor er stillingen ulønnet. Som redaktør på Undertoner vil du opleve, at der er godt samarbejde blandt redaktørerne, og at der altid er hjælp at hente. Samtidig vil du få masser af muligheder for at prøve dig selv og dine egne redigerings- og skrivefærdigheder af, når der skal redigeres i alt fra plade til live anmeldelser. Vi har højt til loftet, og er altid åbne for nye idéer og tiltag, som kan forbedre Undertoner for vores læsere.

På nuværende tidspunkt består redaktørgruppen af fire musikglade mennesker – Bitten, Simon, Sofie og Niklas, der godt kunne bruge en ekstra, redigerende hånd.

Hvad kvalificerer mig til at blive redaktør?

Du behøver hverken at have læst dansk eller journalistik – så længe du behersker det danske sprog, og forstår hvorfor Let’s Eat Grandma er et sjovt bandnavn. Som redaktør er din rolle altid at bestræbe dig på at give god og konstruktiv feedback til vores skribenter, så I sammen kan opnå det bedste resultat. Derfor skal du også være i stand til at give feedback og se kritisk på andres tekstarbejde.

Det lyder jo fortrinligt! Hvordan kommer jeg i gang?

Send en mail til simon@undertoner.dk med dine kontaktoplysninger, en kort beskrivelse af din baggrund samt motivation for at være med ombord. Vigtigst af alt – send meget gerne lidt ord om dit forhold til musik og formidling. Vi kalder løbende til samtale.

Leave a Reply