Singlr

Fredagssinglr og premiere: Spring & I – Trippin

Skrevet af Bitten Kjærgaard

Den danske, elektroniske duo Spring & I er klar med anden-singlen Trippin’, og her på Undertoner har vi fået æren af premieren.

Spring & I, som består af aalborgenserne Ditte Angelo og Marie Friis, blander elementer fra deres baggrund som singer/songwritere med en rå og klub-agtig produceret lydflade. De bevæger sig mellem beats, der slår lige i mellemgulvet, elektriske guitarfigurer og skæve vokalharmonier, hvilket skaber en særegen lyd, hvor der både er plads til at danse og lytte eftertænksomt efter. Musikken står stærkest, der hvor det melodiske får plads, og hvor duoens vokaler balancerer skarpt mellem fuldkommen harmoni og skævhed. Det er her, det interessante opstår, fordi man som lytter spidser ører og forsøger at navigere i balancen harmoniernes perfekte klang og et strejf af disharmoni.

Om nummeret siger duoen selv: »Trippin’ er skrevet ud fra den unge generation, der sidder med den splittede følelse af at skubbe alle væk, fordi man vil klare tingene selv, samtidig med at man er bange for at stå alene på toppen.« Videoen er en slags moodboard til lyden, som illustrerer teksten gennem hovedpersonens tanker.  en stemning, lidt som et moodboard til lyden hvis det giver mening! Sangen omhandler tanker indefra vores generations hoveder, så videoen skal lidt forståes som at det er hans tanker!

Duoen producerer selv al deres musik og hele deres visuelle univers, inklusiv videoen til nummeret.

Enjoy!

Leave a Reply