Konkurrencer

Vind koncertbilletter til Joyce

Foto: Zuhal Kocan.
Skrevet af Simon Freiesleben

Vind billetter til koncert med den Roskilde-aktuelle københavnerkvintet Joyce, når de spiller på Loppen den 7. marts.

Der er nogle bands, der bare har fart på lige fra dag 1 – og et af dem er Joyce. De blev kun dannet i maj 2019, men har allerede spillet på Vega, været i støt rotation på P3 og P6 Beats spillelister og er blevet annonceret til Roskilde Festivals Rising-program. Undertoners udsendte anmelder på Lille Vega kvitterede med fire flotte U’er, og skrev blandt andet følgende om bandet:

»Snart eksploderede musikken og indtog sin virkelige natur i form af energisk, vred punk. Og vreden strålede ud af Sebastian Wegener, som lignede en, der var fanget i sin egen krop. Han kastede sig ustyrligt rundt på scenen, viklede sig ind og ud af mikrofonkablet og stirrede intenst udover koncertgæsterne med ild i øjnene.

Det var umuligt at få blikket fra ham, og selvom dansen ikke nåede langt udover de forreste rækker, var folk helt nede ved baren i lokalets anden ende som tryllebundet af dette besatte menneske.«

Heldigvis behøver du ikke vente helt til sommeren for at opleve Joyce på scenen igen, hvis du gik glip af deres optræden på Lille Vega. Den 7. marts spiller de nemlig på Loppen på Christiania i København. Undertoner har fået lov til at udlodde 2×2 koncertbilletter til aftenen, hvor sangskriveren Viola Faber spiller support.

Det eneste du skal gøre, hvis du vil have fingrene i billetterne, det er at sende dit svar på følgende spørgsmål til simon@undertoner.dk senest torsdag den 5. marts klokken 12.

Hvad hedder Joyces debutsingle, der udkom i maj 2019?

Leave a Reply