Nyheder

Sigur Rös-hymne til H.C. Andersen til download

H.C. Andersen-showet i Parken i april måned gav dønninger helt op på politisk plan, og ledelsen af fonden bag arrangementet brændte fingrene så grundigt på den varme bedstemor Tina Turner, at de valgte at forlade deres poster.

Imidlertid er det på sin plads at huske på, at der ud over et dundrende underskud trods alt kom nogle udmærkede ting ud af showet. Og én af de allermest spændende resultater var islandske Sigur Rös’ musikalske fortolkning af eventyret Den lille pige med svovlstikkerne, som blev brugt som akkompagnement til Den Kongelige Ballets gendigtning af selv samme historie.

Som vi kunne fortælle for et par måneder siden, gæster Sigur Rös Danmark om én måned og to dage, men publikum skal ikke forvente at kunne købe det nye nummer, da der ikke umiddelbart er planer om at udgive det.
Til gengæld kan man på Sigur Ros’ hjemmeside hente en video med opførelsen i Parken i en ganske glimrende kvalitet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger