Nyheder

Sigur Rös-hymne til H.C. Andersen til download

H.C. Andersen-showet i Parken i april måned gav dønninger helt op på politisk plan, og ledelsen af fonden bag arrangementet brændte fingrene så grundigt på den varme bedstemor Tina Turner, at de valgte at forlade deres poster.

Imidlertid er det på sin plads at huske på, at der ud over et dundrende underskud trods alt kom nogle udmærkede ting ud af showet. Og én af de allermest spændende resultater var islandske Sigur Rös’ musikalske fortolkning af eventyret Den lille pige med svovlstikkerne, som blev brugt som akkompagnement til Den Kongelige Ballets gendigtning af selv samme historie.

Som vi kunne fortælle for et par måneder siden, gæster Sigur Rös Danmark om én måned og to dage, men publikum skal ikke forvente at kunne købe det nye nummer, da der ikke umiddelbart er planer om at udgive det.
Til gengæld kan man på Sigur Ros’ hjemmeside hente en video med opførelsen i Parken i en ganske glimrende kvalitet.

Leave a Reply