Nyheder

Nyt album fra Olesen-Olesen i oktober

På en eller anden måde må det have givet sig selv, at forsangeren i et band med navnet Olesen-Olesen skulle gå hen og blive kæreste med en forfatter ved navn Helle Helle.

Og nu hvor de to har været sammen i en hel del år, måtte det vel også komme, at Olesen-Olesen udgav en plade med en titel, der lige så godt kunne have hørt til på ryggen af en Helle Helle-bog.
Solsort og forstærker ville have passet fint i rækken med bøger som Biler og dyr og Hus og hjem, men i stedet hører fuglen og musikudstyret til på den nye og sjette plade fra d’herrer Olesen.

3. oktober slipper de nemlig opfølgeren til Hårdnakket idyl løs, og den udkommer på bandets eget selskab Melodika. Nikolaj Nørlund har produceret pladen, der er optaget i Tambourine-studierne i Sverige.
Og noget tyder på, at der har været rock-intensitet i drikkevandet deroppe. I al fald forklarer de to brødre, at pladen er elektrisk og rocket.

Hvis det lyder som noget, der er værd at opleve live, er der håb forude: Olesen-Olesen tager på en større turné rundt i landet til efteråret.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar