Nyheder

Joan As Police Woman tilbage til Danmark

“Ærlighed og intimitet” var nøgleordene, da Undertoners anmelder for nogle uger siden jublede over Joan As Police Woman. Dengang tog Joan Wasser og hendes to bandkollegaer Voxhall i Århus med storm. På august-strejftoget gennem Danmark var trioen også i København, og de må have brudt sig godt om hovedstaden.

I hvert fald kommer Joan As Police Woman til københavnske Rust d. 20. oktober. Denne gang bliver det dog ikke i den skrabede trio-besætning, men med fuldt band. Så til oktober er der formentlig mulighed for at få fyldige versioner af numrene fra debutpladen, Real Life.

Ifølge bandets hjemmeside spiller de sammen med M. Ward på Kulturmejeriet i Lund d. 21. oktober – men der er indtil videre ingen meldinger om, at han også er med på Rust.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger