Nyheder

Tunng-sideprojekt klar med debutalbum

Engelske Tunng har ikke hvilet på nogen laurbær de seneste år. I august udkom deres tredje album på to et halvt år, Good Arrows, men selv ikke den efterfølgende tour-aktivitet på begge sider af udgivelsesdatoen har kunnet få forsanger Sam Genders til at holde sig i ro.

Tværtimod har Genders dannet et nyt band ved siden af Tunng. Det hedder The Accidental, og skal man dømme efter de smagsprøver, som er til at støve op, ligger kvartettens folkede lyd ikke voldsomt langt fra Tunngs.

Hvis vi skal blive ved parallellerne, udkommer The Accidentals debutsingle på Static Caravan, der udgav Tunng-debuten Mother’s Daughter … and Other Songs – mens gruppens første fuldlængdealbum i løbet af foråret udkommer via Full Time Hobby, der huser Tunng nu om dage.
Ja, det er med at udnytte sine kontakter.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger