Nyheder

Devendra Banhart samarbejder med GZA

Gangstarapperen du ikke vil messe med. Foto: Lauren Dukoff
Gangstarapperen du ikke vil messe med. Foto: Lauren Dukoff

Gangstarapperen du ikke vil messe med. Foto: Lauren Dukoff

Ja, det virker måske ikke som det mest logiske samarbejde, men nu hvor Jay-Z har proklameret sin kærlighed til indie, og der generelt er en masse krydsen over mellem de to scener, giver det på en måde mening, at GZA og Banhart skal arbejde sammen.

Det mulige samarbejde afslører Banhart i et interview med Paste Magazine. Det viser sig, at Banhart er stor fan af Wu-Tang Clan, og især GZA’s lyriske evner beskriver han i absolutte termer. Indtil videre har de kun udvekslet tekster og hængt lidt ud sammen, men Banhart mener, at der godt kan komme et album ud af det. Freakfolk-rap er måske heller ikke en helt dårlig genre, selvom jeg ikke lige kan komme i tanke om så mange andre album i den kategori.

Skriv et svar