Nyheder

Northside næsten klar – trods aflysning

Northside Festival 2012 nærmer sig med hastige skridt – trods aflysning fra Mumford & Sons – og du kan læse anmeldelser her på Undertoner.

På fredag og weekenden over løber Northside Festival af stablen for tredje gang i Ådalen ved Aarhus, og Undertoner er naturligvis på pletten og leverer anmeldelser til dig, kære læser.

Desværre har festivalen i dag måttet meddele, at et af festivalens store navne, folkrockbandet Mumford & Sons, må aflyse, da frontmand og bandleder Marcus Mumford har brækket hånden. I øjeblikket arbejdes der på højtryk på at finde en erstatning til fredag aften.

Men der er unægteligt også meget andet at glæde sig til i et program, festivalen kan være mere end stolte af. Der bliver blandt andet et gensyn med legendariske The Stone Roses, fest med den hitdygtige, franske duo Justice og koncert med kritikerroste The xx, der slog igennem med albummet xx i 2009, og som nu er på vej med en ny plade.

Ligesom sidste år, hvor Undertoner var på Northside og bl.a. anmeldte Interpol og en pragtkoncert med Suede, kan du følge med her på sitet hen over weekenden og læse masser af anmeldelser fra festivalen.

Tjek programmet for Northside ud her.

Om skribenten

Steen Fabrin Michelsen

Biografi:
Er vokset op i 80'erne, men min interesse for musik blev først for alvor vakt i min gymnasietid i 90'erne, da Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden og Red Hot Chili Peppers og andre tordnede ud af højtalerne. Ærligheden og måden, hvorpå 90'er-scenens bands skar ind til benet af musikken, fik mig til at mærke musikken på en anden måde end tidligere. Jeg er måske nok vokset fra grunge, men, at der er noget på spil er fortsat vigtigt for mig. Jeg er selv sangskriver og musiker, og har enorm respekt for den kreative proces, det er at skabe original musik. Det håber jeg fremgår af min musikkritik.

Fem favoritalbums:
Neil Young: After the Goldrush
The Velvet Underground: Loaded
PJ Harvey: Let England Shake
David Bowie: Low
Blur: Think Tank

Skriv et svar