Nyheder

Nyt Bob Dylan-album 28. april

Nu står verden ikke længere. Selv albumcoveret er sluppet ud fra Columbia.
Skrevet af Christian Klauber

Columbia løfter sløret for nyt Dylan-album

Nu står verden ikke længere. Selv albumcoveret er sluppet ud fra Columbia.

Nu står verden ikke længere. Selv albumcoveret er sluppet ud fra Columbia.

Direkte fra de efter sigende hemmelige kontorer hos Columbia Records forlyder det nu officielt, at Bob Dylans kommende album har release den 28. april.

Det er Dylans første studiealbum siden 2006, og det kommer til at få den umiddelbart retrospektive titel Together Through Life. Albummet er intet mindre end 46. release fra Dylan og skal forsøge at træde i fodsporene fra det ganske succesfulde Modern Times, der gik direkte ind som nummer 1 på Billboards top-200.

I 2008 fik Dylan en specialudgave af litteraturprisen Pullitzer, der havde til hensigt at markere hans »profound impact on popular music and American culture, marked by lyrical compositions of extraordinary poetic power.« Det er således i stor spænding, at Undertoner ser frem til at høre, hvilke fortællinger Robert Allen Zimmerman nu har ladet flyde fra fyldepennen.

Leave a Reply